Waarom een DevOps-specialist met TeamSecure?

DevOps-specialist - staffing

DevOps-specialist

DevOps bestaat uit twee delen, software ontwikkeling (Dev) en IT operations (Ops). Het doel ervan is om de levenscyclus van systeemontwikkeling te verkorten en om hoge softwarekwaliteit te leveren. Een DevOps Specialist is verantwoordelijk voor het beheer van de IT-infrastructuur volgens de eisen van de ondersteunde software code die is gewijd in een hybride multi-tenant omgeving.

Aangezien DevOps is geformatteerd door het combineren van software-ontwikkeling en IT-operaties, kan een DevOps-specialist ofwel een ontwikkelaar zijn die is overgegaan naar operaties of een systeembeheerder die is overgegaan naar het codering domein. Om een DevOps-specialist te zijn, is begrip van en ervaring in ten minste twee van de volgende nodig: Unix Besturingssystemen, Python Scripting, MYSQL Database, Tomcat Applicatie Servers. Een toegevoegde waarde voor een DevOps specialist is de kennis van testen en het inzetten van automatiseringsframeworks en tools als JMeter test suites of Serenity.

Toenemende vraag naar DevOps-specialist in België

De wereldwijde race voor het werven van hoogopgeleiden is intensiever DevOps-specialist geworden en creëert een tekort op de markt, vooral in België. Wij van Team Secure zijn gespecialiseerd in het identificeren van top cyberbeveiligers en het matchen van hen met de juiste banen. Onze personeelsprofessionals kunnen putten uit een grote pool van hoogopgeleide en ervaren DevOps-specialist kandidaten en op basis van onze ervaring in de beveiligingssector kunnen wij de vaardigheden, kwalificaties en ervaring van een potentiële kandidaat evalueren om een perfect passende kandidaat voor onze klanten te vinden.

Toenemende vraag naar DevOps-specialist in België
Huur een DevOps-specialist - staffing

Onze mensen zijn belangrijk

Een bloeiend bedrijf heeft bloeiende werknemers nodig. Voor ons bij Team Secure is de gezondheid en het welzijn van onze werknemers belangrijk; onze werknemers dragen niet alleen bij aan de groei van onze organisatie, maar tegelijkertijd gebruiken ze hun vaardigheden, kennis en talenten om persoonlijke voldoening te bereiken.

FAQ

Zijn er vooraf aanwervings- of contractuele kosten verbonden aan het inhuren van een medewerker van DevOps-specialist Team Secure?

Ja. Wij vragen een eerste aanbetaling die zal worden toegepast als een krediet op uw eerste factuur zodra u uw DevOps-specialist. Als u besluit niet verder te gaan, wordt uw aanbetaling volledig terugbetaald.

Hoe kan ik beginnen? Hoe huur ik mijn DevOps-specialist resource in?

We hebben dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt, alles wat u hoeft te doen is naar https://order.teamsecure.io te gaan, vul het formulier in en een van onze experts zal u binnen 24-48 uur terugschrijven om uw account in te stellen. Zo gemakkelijk!

Welke betalingsmogelijkheden accepteert u?

Wij werken voornamelijk met bankoverschrijvingen en werken meestal in de volgende valuta's : EUR, CHF, USD en GBP. Voor kleinere bedragen aanvaarden wij betalingen met alle belangrijke kredietkaarten.

Kan ik DevOps-specialist vanuit onze bedrijfskantoren werken?

Ja. On-site inzet van DevOps-specialist personeel is beschikbaar op aanvraag. Alle medewerkers van Team Secure hebben het laatste woord in de relocatie, omdat het welzijn van onze specialisten voor ons een topprioriteit is.

Alle kosten van levensonderhoud en relocatiekosten worden doorberekend aan de klant. Wij bevelen dit type regeling aan voor periodes van 3-6 maanden. Klanten die op zoek zijn naar een lange termijn relocatie ter plaatse wordt aangeraden om Team Secure op voorhand te verwittigen zodat we specifieke DevOps-specialist kandidaten kunnen aanwerven die op zoek zijn naar een relocatie.

Waarom laten jullie het niet toe DevOps-specialist om van thuis uit of op afstand te werken?

Team Secure is een beveiligingsbedrijf en staat erom bekend dat het er streng op toeziet dat werknemers de interne protocollen en beveiligingsrichtlijnen volgen, van toegangscontrole tot het opslaan van alle documenten en code waaraan is gewerkt en die betrekking heeft op het Intellectuele Eigendom (IP) van onze klanten. Op afstand werken en freelancen is een geweldig concept, maar onze klanten, Fortune 500 bedrijven en overheden in het bijzonder, willen er zeker van zijn dat de IP van waar zij DevOps-specialist aan werken veilig wordt bewaakt.

Hoeveel moet ik begroten voor een opdracht DevOps-specialist bij Team Secure?

We zijn Team Secure begonnen met een doel voor ogen: het aanbieden van top cyber security diensten aan onze klanten en het opbouwen van een gemeenschap van cyber security specialisten, ongeacht de locatie. Wij werven aan en nemen uw mensen DevOps-specialist direct in dienst, namens u. Wij betalen alle werkgelegenheidsbelastingen, en werkgelegenheidsbijdrage aan de staat. Probleemloos voor u. Geen ingewikkeld papierwerk, geen administratieve rompslomp voor u. Simpele economie zou je zeggen.

De markt is in hoge vraag naar DevOps-specialist, en er is niet genoeg DevOps-specialist om rond te gaan, dus prijzen over de hele wereld zijn hoog.

Wie bezit de wettelijke rechten van het werk dat door mij gemaakt is DevOps-specialist?

U, de klant! Ons team werkt direct voor u en na volledige betaling, zijn alle IP rechten, producten & code geproduceerd door Team Secure uw eigendom.

Huur een DevOps-specialist

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.