Waarom een Programma voor verantwoorde openbaarmaking analyseuitvoeren Programma voor verantwoorde openbaarmaking met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Programma voor verantwoorde openbaarmaking

Responsible disclosure is een model voor de openbaarmaking van kwetsbaarheden waarbij een kwetsbaarheid of een probleem pas na een bepaalde periode openbaar wordt gemaakt, zodat de kwetsbaarheid of het probleem kan worden gepatcht of verholpen. Ons team van deskundigen heeft ervaring met het samenwerken met onze klanten om kwetsbaarheden te identificeren en deze te rapporteren aan hun ontwikkelingsteam voor een noodoplossing of het ontwikkelen van een work-around. Door met ons samen te werken, voorkomt u dat kwetsbaarheden in uw systemen openbaar worden gemaakt voordat u klaar bent om een oplossing te implementeren.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Programma voor verantwoorde openbaarmaking?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.