Waarom een Penetratie testen analyseuitvoeren Penetratie testen met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Penetratie testen

Penetratietesten, ook wel pentesten of ethisch hacken genoemd, is de praktijk van het testen van een computersysteem, netwerk of webapplicatie om kwetsbaarheden in de beveiliging te vinden die een aanvaller zou kunnen uitbuiten. Onze penetratietesters voeren zowel geautomatiseerde als handmatige tests uit om mogelijke toegangspunten te identificeren en zwakke plekken in de infrastructuur (hardware), de applicatie (software) en de mensen te bepalen. Zij rapporteren deze bevindingen aan de klant en bieden begeleiding bij het ontwikkelen van passende controles.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Penetratie testen?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.