Waarom een Beveiligingscode-analyse analyseuitvoeren Beveiligingscode-analyse met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Beveiligingscode-analyse

Een security code review is een speciale taak waarbij de broncode van een applicatie handmatig en/of geautomatiseerd wordt doorgenomen om beveiligingszwakheden in de code te identificeren. Onze deskundigen beoordelen de bestaande code en prioriteren de kwetsbaarheden in de context van de organisatie van de klant, waarbij zij rekening houden met de waarschijnlijkheid van een aanval en de zakelijke gevolgen van een inbreuk. Ze werken samen met de ontwikkelaars van de applicaties om inzicht te krijgen in hoe de broncode van de applicatie veiliger kan worden gemaakt door een lijst van best practices op het gebied van veilige codering te implementeren, waaronder inputvalidatie, geparametriseerde verklaringen, veilig geheugenbeheer, gegevensversleuteling en nog veel meer.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Beveiligingscode-analyse?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.