Waarom een Training en bewustwording analyseuitvoeren Training en bewustwording met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Training en bewustwording

Hackers zijn altijd bezig met het ontwikkelen van hun benaderingen en technologieën, en dus moet uw bedrijf altijd zijn cybersecuritybewustzijnstraining upgraden als integraal onderdeel van de informatiebeveiligingscultuur van uw bedrijf.

Uw werknemers zijn uw eerste en primaire verdedigingslinie tegen online criminaliteit, dus uw veiligste investering zou zijn om hen uit te rusten met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om zichzelf te beschermen tegen criminele elementen. Wij van Team Secure hebben trainingsprogramma's ontwikkeld op basis van simulaties van echte aanvallen, in lijn met de meest recente criminele trends en we behandelen met onze klanten onderwerpen als: hoe rode vlaggen te herkennen, defensieve procedures, hoe een efficiënt dreigingsreactieplan op te stellen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Training en bewustwording?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.