Waarom een Naleving & Advies analyseuitvoeren Naleving & Advies met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Naleving & Advies

Organisaties moeten voldoen in België aan een steeds strenger wordende set van regelgeving en beveiligingseisen, terwijl ze ook moeten omgaan met de complexe uitdaging van cyberdreigingen. Bij Team Secure adviseren we onze klanten over relevante privacywetgeving en wettelijke vereisten, hoe ze compliance-conforme systemen en controles kunnen ontwikkelen en implementeren om interne en externe kwetsbaarheden te verminderen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Naleving & Advies?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.