Waarom een Beheerde beveiligingsdiensten analyseuitvoeren Beheerde beveiligingsdiensten met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Beheerde beveiligingsdiensten

Steeds meer organisaties schakelen over in België op managed security services om hun beveiligingsmogelijkheden uit te breiden en de werklast van hun interne IT-personeel te verlichten. Als Managed Security Service Provider (MSSP) beheert Team Secure beveiligingsprocessen vanuit onze locatie, zodat bedrijven hun activiteiten gewoon kunnen voortzetten met minimale inbreuk door beveiligingsinitiatieven, terwijl wij een constante communicatielijn en naadloze rapportage aan het bedrijf onderhouden. Door uitbesteding aan Team Secure kunt u verwachten dat u kosten kunt besparen doordat u geen intern IT-beveiligingspersoneel meer ter plaatse hoeft te hebben.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Beheerde beveiligingsdiensten?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.