Waarom een Sociale techniek analyseuitvoeren Sociale techniek met TeamSecure?

Onze mensen zijn belangrijk

Sociale techniek

Social engineering verwijst naar het gebruik van verschillende misleidingsmethodes om personen te manipuleren zodat ze vertrouwelijke of persoonlijke informatie prijsgeven die kan worden gebruikt voor frauduleuze doeleinden. De aanvallen zijn sterk afhankelijk van menselijke interactie en vaak gaat het om het manipuleren van mensen om normale beveiligingsprocedures te doorbreken om toegang te krijgen tot systemen, netwerken of fysieke locaties, of voor financieel gewin. Wij bij Team Secure erkennen dat het gedrag van werknemers een grote impact kan hebben op de informatiebeveiliging in organisaties en wij werken samen met onze klanten om trainingen en praktijken te bieden om de informatiebeveiligingscultuur te beheren, met behulp van een aanpak in vijf stappen: pre-evaluatie, strategische planning, operatieve planning, implementatie en post-evaluatie.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen

Terwijl sommigen zich alleen maar zorgen maken, beveiligen wij de wereld van vandaag en morgen in België en elders. Kwetsbaarheden in de beveiliging verstoren bedrijven voortdurend en brengen enorme kosten met zich mee. Een deel van onze missie als bedrijf is het voortdurend analyseren van de nieuwste kwetsbaarheden en hackingtrends en -methoden, om beter te begrijpen waar de volgende bedreiging vandaan zou kunnen komen.

Beveiliging van de wereld van vandaag en morgen
We begonnen met een eenvoudige observatie

We begonnen met een eenvoudige observatie

Steeds meer bedrijven investeren in en zijn afhankelijk van digitale middelen. Up-to-date blijven met alle technologieën wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. De meeste bedrijven in België hebben gewoonweg niet de expertise in huis of de tijd en knowhow om de cyberbeveiligingsmiddelen aan te werven die ze nodig hebben. Onze missie bij Team Secure is eenvoudig. Top cyberbeveiligings talent ontdekken, aannemen en behouden. Hierdoor kunnen onze klanten zich blijven concentreren op hun projectdoelen op korte en lange termijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico's.

Heb je hulp nodig met Sociale techniek?

De beveiliging van uw IT-infrastructuur zou uw hoogste prioriteit moeten zijn. Neem contact met ons op.